wyszukiwanie zaawansowane
1 » 2 » BUDYŃ MORELOWY (BEZGLUTENOWY) BIO 40 g - AMYLON3

Kategorie

Hity sklepowe

Kontakt

  • Eko Progress
    34-300 Żywiec
    os. Młodych 1

    NIP: 553-001-54-08
  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, środy i piatki

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 
BUDYŃ MORELOWY (BEZGLUTENOWY) BIO 40 g - AMYLON
Super promocjaNasz hit

BUDYŃ MORELOWY (BEZGLUTENOWY) BIO 40 g - AMYLON

AMYLON

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 9,71 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Paczkomat InPost - 9,71 zł
Przesyłka kurierska - 12,80 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy: 200 szt

Kod EAN: 8594006667685

Cena: 2,90 zł

Cena katalogowa: 3,59 zł

Oszczędzasz: 19%

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Linki (3)
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, suszone morele* (min. 11% ), aromat naturalny morelowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt bezglutenowy.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z ½ l zimnego mleka (1,5% tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
Do ½ szklanki mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego zużycia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna - 1480 kJ / 349 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g
Węglowodany - 85,7 g
w tym cukry - 5,9 g
Białko - <0,1 g
Sól - 0,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję