wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Żywność bezglutenowa2 » CHRUPKI RYŻOWE Z SOCZEWICĄ I CIECIERZYCĄ BEZGLUTENOWE BIO 45 g - FIORENTINI
Kategorie
Hity sklepowe
Kontakt
  • Progress
    34-300 Żywiec
    os. Młodych 1

    NIP: 553-001-54-08
  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, wtorki, środy i piatki
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 
CHRUPKI RYŻOWE Z SOCZEWICĄ I CIECIERZYCĄ BEZGLUTENOWE BIO 45 g - FIORENTINI

CHRUPKI RYŻOWE Z SOCZEWICĄ I CIECIERZYCĄ BEZGLUTENOWE BIO 45 g - FIORENTINI

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 11,71 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Paczkomat InPost - 11,71 zł
Przesyłka kurierska - 13,80 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy: 304 szt

Kod EAN: 8002885001013

Cena: 5,67 zł

Cena katalogowa: 6,09 zł

Oszczędzasz: 7%

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • bezglutenowe
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (57%), mąka z soczewicy* (32%), mąka z ciecierzycy* (4,5%), oleje roślinne* (kukurydziany*, słonecznikowy*), sól morska, naturalny aromat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

UWAGI
Bez glutenu, bez zawartości drożdży.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1633 kJ / 386 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 70, g;
w tym cukry: 0,7 g;  
Błonnik: 13,0 g;                                                                                 
Białko: 13 g;
Sól: 1,7 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                      
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych

Gluten – mieszanina białek roślinnych, gluteniny i gliadyny, występująca w ziarnach niektórych zbóż, np. pszenicy, żyta i jęczmienia.

Niektóre produkty spożywcze w diecie bezglutenowej można podzielić na:

  • naturalne: komosa ryżowa, amarantus, kasza jaglana, gryka, ziemniaki, bataty, ryż, kukurydza, soja, proso, fasola, groch, tapioka, chleb świętojański, mąka z orzechów, maniok;

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.