Istnieje przekonanie, że zdrowe są jedynie ryby spożywane świeżo po złowieniu. Jest to mit. Ryby, nawet zamknięte w puszce, zachowuje wszystkie swoje właściwości. Tak więc ryby konserwowe BIO są tak samo wartościowym źródłem białka i kwasów Omega 3 jak ryby świeże. Po rozwianiu wszelkich wątpliwości zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą ekologicznych ryb konserwowych. Ryba z puszki też jest zdrowa, przekonaj się sam!
Dlaczego właściwie warto jeść ryby? Bo są niezastąpionym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), które są niezwykle ważne w profilaktyce chorób serca i układu krążenia, wpływają korzystnie na pamięć i koncentrację oraz zmniejszają ryzyko zapadnięcia na chorobę Alzheimera i demencję. Ryby konserwowe BIO będą ponadto doskonałym dostarczycielem pełnowartościowego Białka i wielu Witamin.
W naszym sklepie internetowym ze zdrową żywnością znajdziesz wiele gatunków ryb konserwowych BIO oraz innych owoce morza w różnych wariantach smakowych. W naszym asortymencie znajdziesz między innymi:
Te produkty i wiele innych ryb konserwowych znajdziesz w tej kategorii naszego sklepu internetowego ze zdrową żywnością. Wszystkie ryby BIO są naturalne i posiadają ekologiczne pochodzenie potwierdzone specjalnym certyfikatem BIO. Zapraszamy do sprawdzenia pełnej oferty – smacznego!