wyszukiwanie zaawansowane
1 » 2 » MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PROBIO3

Kategorie

Hity sklepowe

Nasze nowości

Kontakt

  • Eko Progress
    34-300 Żywiec
    os. Młodych 1

    NIP: 553-001-54-08
  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, środy i piatki

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 
MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PROBIO
NowośćSuper promocja

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PROBIO

Dostępność: Aktualnie niedostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 11,71 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Paczkomat InPost - 11,71 zł
Przesyłka kurierska - 13,80 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy: 0 szt

Kod EAN: 8595582417794

Cena: 12,80 zł

Cena katalogowa: 15,18 zł

Oszczędzasz: 16%

Chwilowo niedostępny

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, pełnoziarnista mąka z sorgo*, mąka z sorgo*, mąka gryczana*, mąka kukurydziana*, kaszka gryczana*, skrobia ziemniaczana*, len brązowy*, słonecznik łuskany, mąka ryżowa*, sól morska, łuska babki jajowatej*, pestki dyni łuskane*, kminek łamany* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Sypka mieszanka do przygotowania chleba. Produkt bezglutenowy

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1497 kJ / 358 kcal
Tłuszcz: 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 2,5 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do 500 g mieszanki dodać 750 ml letniej wody i 14 g świeżych drożdży. Wymieszać. Gotowe ciasto o konsystencji ciasta naleśnikowego wlać do natłuszczonej masłem formy, przykryć i pozostawić na 40 min do wyrośnięcia. Piec 10 min w nagrzanym do 250°C piekarniku, a następnie 30 min przy 190°C. Chleb wyjąć z formy i dopiec 10 min do uzyskania złocistej skórki.

Wypiekacz do chleba: W 750 ml letniej wody rozpuścić 14 g drożdzy i wsypać 500 g mieszanki. Wybrać szybki program i piec 2 godz.

INFORMACJA ALERGENNA
Możliwa obecność nasion sezamu

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25°C.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję