wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Pieczywo 2 » mieszanki, bułka tarta, spody do wypiek. 3 » MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA POWER BEZGLUTENOWA BIO 350 g - BIO VEGAN
Kategorie
Hity sklepowe
Kontakt
  • Progress
    34-300 Żywiec
    os. Młodych 1

    NIP: 553-001-54-08
  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, środy i piatki
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 
MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA POWER BEZGLUTENOWA BIO 350 g - BIO VEGAN
Nowość

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA POWER BEZGLUTENOWA BIO 350 g - BIO VEGAN

BIO VEGAN

Koszt wysyłki: od 11,71 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Paczkomat InPost - 11,71 zł
Przesyłka kurierska - 13,80 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy: 19 szt

Kod EAN: 4005394284780

Cena: 23,11 zł

Cena katalogowa: 24,89 zł

Oszczędzasz: 7%

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
skiełkowane siemię lniane*, pestki dyni*, pestki słonecznika*, posiekane migdały ziemne*, mąką migdałowa*, mąka gryczana pełnoziarnista*, łuskane nasiona konopi*, mąka razowa z kiełkowanej gryki*, skrobia kukurydziana*, proszek do pieczenia (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: winian potasu, substancja spulchniająca: węglan sodu), nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica), łuska babki płesznik*, sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mieszanka do wypieku.
Produkt odpowiedni dla wegan. Foremka w środku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (po przygotowaniu z olejem słoncznikowym i octem jabłkowym)
Wartość energetyczna: 1495 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 11 g
Sól: 1,5 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
potrzebujesz 250 ml wody, 2 łyżki (20 ml) octu jabłkowego, 2 łyżki (20 ml) oleju roślinnego. Wymieszać w misce mieszankę do wypieku, wodę, ocet i olej; przełożyć do foremki i odstawić na 30 min. Przeciąć ciasto wzdłuż na głębokość ok. 2 cm. Wstawić foremkę z chlebem wraz z naczyniem wypełnionym wodą do nagrzanego piekarnika.Piec w 225°C przez 10 min., a następnie przez 60 min w200°C z termoobiegiem lub w 225°C przez 10 min.,a następnie przez 80 min w 200°C bez termoobiegu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.