wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Pieczywo » MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA NA FLAMMKUCHEN (TARTE FLAMBEE) BEZGLUTENOWA BIO (2 x 200 g) 400 g - BAUCK HOF
Kategorie
Hity sklepowe
Kontakt
  • Progress
    34-300 Żywiec
    ul. Browarna 47

    NIP: 553-001-54-08

  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, wtorki, środy, czwartki i piątki
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych, podany przez Państwa adres email będzie wykorzystywany w celach marketingowych produktów bio-sklep24.pl
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail, zgoda może być cofnięta w każdym czasie poprzez wysłanie maila z rezygnacją.

 
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA NA FLAMMKUCHEN (TARTE FLAMBEE) BEZGLUTENOWA BIO (2 x 200 g) 400 g - BAUCK HOF-1
Nowość

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA NA FLAMMKUCHEN (TARTE FLAMBEE) BEZGLUTENOWA BIO (2 x 200 g) 400 g - BAUCK HOF

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 14,79 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Paczkomat InPost - 14,79 zł
Przesyłka kurierska Inpost - 14,80 zł
Przesyłka kurierska DPD - 17,80 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy: 35 szt.

Kod EAN: 4015637009049

Cena: 13,40 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
mąka owsiana* (bezglutenowa) 35 %, mąka ryżowa*, skrobia kukurydziana*, mąka jaglana pełnoziarnista*, łupiny nasion babki jajowatej*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mieszanka do pieczenia ciasta tarte flambee. Opakowanie zawiera 2 torebki mieszanki do wypieku ciasta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1487 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 0,4 g
Błonnik - 4,6 g
Białko - 6,5 g
Sól - 1,4 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Nagrzać piekarnik do temperatury 250 stopni Celsjusza z funkcją grzania góra - dół. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (lub ręcznie) z 140 ml letniej wody, 1 łyżką octu jabłkowego, 2 łyżkami oleju (np. słonecznikowego), aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta. Położyć papier do pieczenia na blacie i posypać niewielką ilością mąki lub skrobi. Ciasto rozwałkować na papierze do pieczenia na grubość (1-2 mm), aż osiągnie wymiary blachy. Jeśli to konieczne podsyp ciasto niewielką ilością mąki lub skrobi w trakcie rozwałkowywania. Gotowe ciasto przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na ciasto położyć dodatki według własnego uznania i piec w dolnej części, nagrzanego piekarnika przez 10-15 minut, w zależności od grubości nadzienia. 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję, orzechy, nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.


WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Certyfikat bio: jest

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Kraj Producenta: Niemcy

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu