wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Pieczywo » MIESZANKA NA SERNIK BEZGLUTENOWA BIO 485 g (295 g + 190 g) - BAUCK HOF
Kategorie
Hity sklepowe
Kontakt
  • Progress
    34-300 Żywiec
    ul. Browarna 47

    NIP: 553-001-54-08

  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, wtorki, środy, czwartki i piątki
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych, podany przez Państwa adres email będzie wykorzystywany w celach marketingowych produktów bio-sklep24.pl
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail, zgoda może być cofnięta w każdym czasie poprzez wysłanie maila z rezygnacją.

 
MIESZANKA NA SERNIK BEZGLUTENOWA BIO 485 g (295 g + 190 g) - BAUCK HOF-1

MIESZANKA NA SERNIK BEZGLUTENOWA BIO 485 g (295 g + 190 g) - BAUCK HOF

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 14,79 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Paczkomat InPost - 14,79 zł
Przesyłka kurierska Inpost - 14,80 zł
Przesyłka kurierska DPD - 15,80 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy: 287 szt.

Kod EAN: 4015637821498

Cena: 13,64 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
płatki owsiane pełnoziarniste* (bezglutenowe) 47 %, surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, cynamon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Opakowanie zawiera 295 g mieszanki do spodu sernika  i 190 g mieszanki do masy serowej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1617 kJ/382 kcal
Tłuszcz: 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 46 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 6,2 g
Sól: < 0,01 g 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy i nasiona sezamu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Dodatkowe składniki potrzebne do przygotowania sernika: 4 jaja, 125 g masła, 750 g zmielonego twarogu, sok z 1/2 cytryny
Wersja wegańska: 125 g margaryny, 750 g jogurtu sojowego naturalnego lub waniliowego, sok z 1/2 cytryny
Roztopić masło lub margarynę na patelelni i dodać do mieszanki do spodu sernika, dokładnie wymieszać. Przełożyć spód do okrągłej 24 cm natłuszczonej lub naoliwionej formy do pieczenia. Docisnąć równomiernie spód i boki formy (2 cm) za pomocą wilgotnej łyżki. Jaja, zmielony twaróg i sok z cytryny włożyć do miski i wymieszać energicznie za pomocą trzepaczki z mieszanką do masy serowej. W wersji wegańskiej zastosować jogurt sojowy naturalny i sok z cytryny. Masę serową lub w wersji wegańskiej masę na bazie soi wylać na spód do sernika i równomiernie rozprowadzić. Wstawić do nagrzanego piekarnika (200 stopni Celsjusza) z funkcją grzania góra-dół i piec przez 50 - 60 minut. Ciasto jest upieczone gdy brzegi są brązowe a masa serowa jest ścięta z wierzchu. Pozostawić do wystudzenia przed krojeniem.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Certyfikat bio: jest

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

Kraj Producenta: Niemcy

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.