wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Przyprawy i zioła BIO » OREGANO LIOFILIZOWANE BEZGLUTENOWE BIO 10 g - DARY NATURY
Kategorie
Hity sklepowe
Kontakt
  • Progress
    34-300 Żywiec
    ul. Browarna 47

    NIP: 553-001-54-08

  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, wtorki, środy, czwartki i piątki
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych, podany przez Państwa adres email będzie wykorzystywany w celach marketingowych produktów bio-sklep24.pl
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail, zgoda może być cofnięta w każdym czasie poprzez wysłanie maila z rezygnacją.

 
OREGANO LIOFILIZOWANE BEZGLUTENOWE BIO 10 g - DARY NATURY-1
Nowość

OREGANO LIOFILIZOWANE BEZGLUTENOWE BIO 10 g - DARY NATURY

DARY NATURY

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 14,79 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Paczkomat InPost - 14,79 zł
Przesyłka kurierska Inpost - 14,80 zł
Przesyłka kurierska DPD - 17,80 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy: 15 szt.

Kod EAN: 5904538030575

Kraj pochodzenia składników: Polska

Cena: 11,03 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
SKŁADNIKI
100 % oregano* liofilizowane. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Liofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłego. Proces ten likwiduje większość zanieczyszczeń mikrobiologicznych, dzięki czemu surowiec może być bezpiecznie przechowywany przez długi okres czasu.
Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizacji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.
Liofilizowane oregano z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do pieczonych mięs, ryb, sosów i wielu dań kuchni włoskiej lub jako składnik ziołowego naparu.

SPOSÓB UŻYCIA
Odpowiednią ilość rozetrzeć w dłoniach lub moździerzu i dodać do potrawy czy mieszanki przyprawowej. W celu przygotowania ziołowego naparu, łyżeczkę surowca zalać 250 ml wrzątku i parzyć pod przykryciem 10 min.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i zacienionym miejscu.

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Certyfikat bio: jest

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

Kraj Producenta: Polska

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu