wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Pieczywo » PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g (22 sztuki) - KING SOBA
Kategorie
Hity sklepowe
Kontakt
  • Progress
    34-300 Żywiec
    ul. Browarna 47

    NIP: 553-001-54-08
  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, wtorki, środy, czwartki i piątki
PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g (22 sztuki) - KING SOBA-1

PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g (22 sztuki) - KING SOBA

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 14,80 zł

Stan magazynowy: 41 szt.

Kod EAN: 619286876003

Cena: 14,95 zł

Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
SKŁADNIKI
biały ryż* 98 %, skrobia z tapioki*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wrapy ryżowe w stylu wietnamskim. Opakowanie zawiera 22 sztuki.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Mocz papier ryżowy w ciepłej wodzie przez 15-20 sekund. Delikatnie wyjmij i strząśnij nadmiar wody. Rozłóż papier na płaskiej powierzchni lub dwa papiery jeśli wolisz grubszą rolkę.
Ułóż nadzienie na dolnej krawędzi. Złóż i zwiń jak na rysunku na opakowaniu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1538 kJ/362 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu