wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Owoce » PRZECIER JABŁKOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g - NATURA NUOVA
Kategorie
Hity sklepowe
Kontakt
  • Progress
    34-300 Żywiec
    ul. Browarna 47

    NIP: 553-001-54-08
  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, wtorki, środy, czwartki i piątki
PRZECIER JABŁKOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g - NATURA NUOVA-1

PRZECIER JABŁKOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g - NATURA NUOVA

2 osoby kupiły 6 produktów

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 14,80 zł

Stan magazynowy: 159 szt.

Kod EAN: 8024985008037

Kraj pochodzenia składników: -

Cena: 4,00 zł

Cena katalogowa: 4,00 zł

Oszczędzasz: 0%

Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • Historia zakupów (2)
SKŁADNIKI
jabłko* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Przecier z jabłek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 250 kJ/ 59 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,01 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 13 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, bez dostępu światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h.

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Klient: Ka...9], data zakupu 05-07-2021 02:02

Klient: Ju...a], data zakupu 27-03-2021 16:53

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu