wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Pieczywo » Kwaski cytrynowe

Kwaski cytrynowe

Dodatkowe opcje przeglądania
Zakres cen od do
Tylko nowości
Tylko promocje
KWASEK CYTRYNOWY 1 kg - BATOM-1

KWASEK CYTRYNOWY 1 kg - BATOM

33,12 zł
dodaj do porównania
dodaj do schowka
szt. Do koszyka
KWASEK CYTRYNOWY 500 g - BATOM-1

KWASEK CYTRYNOWY 500 g - BATOM

20,47 zł
dodaj do porównania
dodaj do schowka
szt. Do koszyka

Kwasek cytrynowy BIO to organiczny związek chemiczny, który jest naturalnym składnikiem cytrusów, takich jak cytryny, limonki i pomarańcze. Jest powszechnie stosowany jako naturalny środek konserwujący, regulator kwasowości oraz dodatek smakowy w przemyśle spożywczym.

Kwasek cytrynowy BIO jest produkowany w procesie fermentacji z cukru trzcinowego lub buraczanego i jest certyfikowany jako produkt organiczny, co oznacza, że jest wolny od pestycydów, sztucznych nawozów i innych chemikaliów.

Można go również wykorzystać w domowej kuchni do przygotowywania domowych napojów, dżemów, marynat, sałatek i wielu innych potraw, które wymagają dodatku kwasu cytrynowego.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu