wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Nabiał i garmażeria » JOGURT NATURALNY TYPU GRECKIEGO KREMOWY (10 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) - SOBBEKE
Kategorie
Hity sklepowe
Kontakt
  • Progress
    34-300 Żywiec
    ul. Browarna 47

    NIP: 553-001-54-08
  • E-mail:kontakt@bio-sklep24.pl
  • Telefon502 576 315
  • Godziny działania sklepucodziennie 24/7 wysyłki w poniedziałki, wtorki, środy, czwartki i piątki
JOGURT NATURALNY TYPU GRECKIEGO KREMOWY (10 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) - SOBBEKE-1

JOGURT NATURALNY TYPU GRECKIEGO KREMOWY (10 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) - SOBBEKE

Koszt wysyłki: od 14,80 zł

Stan magazynowy: 117 szt.

Kod EAN: 4008471492870

Cena: 16,82 zł

Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
SKŁADNIKI
MLEKO krowie pasteryzowane*, koncentrat odtłuszczonego MLEKA krowiego*, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsty, kremowy produkt o 10 % zawartości tłuszczu skierowany do szerokiego grona konsumentów. Doskonały do bezpośredniego spożycia oraz polecany m.in. jako dodatek do musli, owoców lub składnik deserów na zimno. Idealny również do gotowania.
Wyprodukowany z MLEKA z Nadrenii Północnej-Westfalii i Dolnej Saksonii.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 507 kJ/122 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
Węglowodany: 4,1 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,12 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu